Hur man skapar ett konto på hemsidan, som medlem

För att kunna läsa viss information, t ex protokoll, städlistor  eller för att själv kunna skriva inlägg och dela med dej av bilder och händelser kring klubben behöver du skapa ett konto till hemsidan.Registrera  ditt för- och efternamn, e-postadress och gärna även medlemsnummer i föreningen (se förra fakturan).

Så här går det till:

 1. Registrera ett konto. (länken öppnas i ett nytt fönster, så att du fortfarande kan läsa hur man gör)
  Välj ett användarnamn som består av ditt för- och efternamn ihopskrivet, t ex eriksvensson. Fyll i övriga frågor och klicka på registrera.
 2. Du får en kvittens på registreringen till din e-post.
  Kontot behöver nu manuellt godkännas av webbansvarig innan du ser medlemsinformation.
 3. Logga in med ditt användarnamn och lösenord.
  ( Ett nytt lösenord kan beställas på inloggningssidan om det försvunnit. )
 4. Administrera konto: Ändring av  namn, e-postadress, byte av lösenord.
  I menyn uppe till höger  kan du uppdatera konto- och medlemsinformation, byta lösenord eller dölja dina uppgifter från att synas för andra inloggade medlemmar.
 5. Medlemsinformation: Klicka på kugghjulen för att uppdatera din medlemsinformation. Skriv gärna en liten presentation t ex vad du har för båt.
 6. En bit ner på sidan, klicka på Uppdatera profil för att spara.

Vi vill säkerställer att det nya kontot tillhör en medlem i föreningen innan kontot får utökade behörigheter. Så snart ditt konto har uppgraderats med läs- och skrivrättigheter får du ett mail.

Hemsida och medlemsregister är inte samma sak
Vi ser inte om du ändrat dina kontaktuppgifter på hemsidan. Du behöver meddela nya kontaktuppgifter till kassören för att få en ändring i medlemsregistret. Nu råkar det  också vara jag, så du har kontaktuppgifterna nedan.

Välkommen som användare till Sveduddens båtklubbs hemsida!

PS: Hör av dej om du vill ha hjälp med att skapa ett konto eller om du inte hört av oss på ett tag.

Läs mer om hur du blir medlem här.

Jag som fixar med hemsidan nås på inkans@gmail.com och 070-5688881 (kontorstider kan det vara svårt att nå mig, skicka helst ett SMS innan du ringer och berätta vad det gäller).