Senaste nytt

 

Aktuellt hamndjup idag 27/6-20 är utanför inloppet 2.20. I inloppet är de så gott som 3 meter hela vägen. Norra delen har 1.85 som grundast och södra delen är i skrivande stund lite oklar. Platserna kring kranarna är muddrade och har mer djup. 

Master som ligger i mastförrådet utan ägare eller utan rätt att använda mastförrådet kommer inom kort flyttas till ny ”mastkyrkogård”  där master kommer märkas och även på sikt fraktas bort. 

8/8-20 Närmar sig och vi räknar med många båtar i BASKARP RACE , vill ni som Janne o co bara ta en fika och ha en trevlig dag på sjön är det lika trevligt som ni som vill pressa båtarna till Max. Detta är en tävling för alla där viktigast är att delta.

Efterarbetet som gjordes i juni tar nu form och ”bädden” ute på ”solsidan” börjar gro och växa. Kommer bli kanon bra. Tack alla ni som hjälpte till att återställa efter muddringsarbetet. Högt i tak har de varit kring frågan om hur det va tänkt egentligen med all massa som dumpades på piren. Men fokus har legat på lösa och fokusera på göra bästa åtgärd och det är så vi ska samarbeta i en förening. Så en stor eloge till alla som varit kreativa och konstruktiva för lösa allt på bästa sätt. Och tack till alla medlemmar som visat så gott tålamod.

Ta hand om er och njut av sommartider/hej hej